Informatie voor cliënten

Uw werkgever of uitkeringsinstantie heeft ons de opdracht gegeven om u te begeleiden naar een (nieuwe) baan of vrijwilligerswerk. Dat is de reden dat u met Ivonne Marees Re-integratie in contact komt. Op deze pagina leest u meer over het re-integratietraject.

Intakegesprek
Zodra wij de opdracht krijgen om u te begeleiden, plannen we samen met u een intakegesprek om kennis met elkaar te maken. Tijdens het intakegesprek bekijken we wat de vraag van de opdrachtgever is en wat uw eigen vragen en wensen zijn. Ook willen we graag weten hoe u uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ziet en wat u verder belangrijk vindt bij onze begeleiding. Natuurlijk kunt u ons ook al uw vragen stellen.

Trajectplan
Na het intakegesprek maken we samen met u een trajectplan. In dit plan staat hoe we u gaan begeleiden en wat de doelstelling van het traject is.

Begeleiding
U heeft altijd dezelfde begeleidster. We spreken regelmatig af om de voortgang te bespreken. Tussendoor hebben we ook via de mail en/of telefoon contact. Samen zorgen we ervoor dat u de stappen neemt om uw doel te bereiken!

Heeft u vragen over Ivonne Marees Re-integratie? Neem dan gerust contact met ons op.