Informatie voor zakelijke opdrachtgeversIvonne Marees Re-integratie heeft veel ervaring met re-integratie 2e spoor, outplacement en jobcoaching bij bedrijven. Dit tot volle tevredenheid van opdrachtgevers en cliënten. Ik werk niet met een standaard aanpak of standaard prijzen, maar lever maatwerk. Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.


Voorbeelden van succesvol afgehandelde zaken:

 • Re-integratie 1e spoor
  Bij een gemeente: een medewerker van een afdeling Binnendienst met psychische klachten werd herplaatst op de afdeling Buitendienst Groen.
 • Re-integratie 2e spoor
  Bij een dienstverlener op gebied van milieu: een medewerker met psychische klachten werd herplaatst als magazijnmedewerker bij een transportbedrijf.
 • Re-integratie 2e spoor
  Bij een groot beveiligingsbedrijf: een beveiligingsmedewerker met lichamelijke klachten heb ik begeleid naar een functie als receptiemedewerker bij een zakelijke dienstverlener.
 • Re-integratie 2e spoor
  Bij een schoonmaakbedrijf: ik heb een medewerker met lichamelijke en psychische klachten begeleid. Het verkrijgen van ander betaald werk is niet gelukt, maar de ontslagvergunning werd zonder problemen afgegeven omdat er voldoende acties ondernomen waren tijdens de re-integratie 2e spoor. De werknemer doet nu naar volle tevredenheid vrijwilligerswerk.
 • Jobcoaching
  Bij een dienstverlener op het gebied van informatie: ik heb een medewerker met psychische klachten gedurende een aantal maanden begeleid. Dit leidde tot een betere samenwerking tussen de leidinggevende en de medewerker. De medewerker ging weer gemotiveerd verder tot tevredenheid van de leidinggevende. Een outplacement of ontslagaanvraag was niet nodig
 • Ergonomisch advies
  In de garage van een transportbedrijf gaf ik een groep medewerkers ergonomische adviezen om veiliger te leren bukken en tillen. Dit om rugklachten te voorkomen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bekijk deze website of neem contact op.