Informatie voor cliëntenUw werkgever of uitkeringsinstantie heeft de opdracht gegeven om u te begeleiden naar een (nieuwe) baan of vrijwilligerswerk. Dat is de reden dat u met Ivonne Marees Re-integratie in contact komt. Op deze pagina leest u meer over het re-integratietraject.

Intakegesprek
Zodra ik de opdracht krijg om u te begeleiden, plan ik met u een intakegesprek om kennis te maken met elkaar. Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat de vraag van de opdrachtgever is en wat uw eigen vragen en wensen zijn. Ook wil ik graag weten hoe u uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ziet en wat u verder belangrijk vindt bij de begeleiding. Natuurlijk kunt u mij ook al uw vragen stellen.

Trajectplan
Na het intakegesprek maken we samen een trajectplan. In dit plan staat hoe ik u ga begeleiden en wat de doelstelling van het traject is.

Begeleiding
U heeft altijd dezelfde begeleidster. We spreken regelmatig af om de voortgang te bespreken. Tussendoor hebben we ook via de mail en/of telefoon contact. Samen zorgen we ervoor dat u de stappen neemt om uw doel te bereiken!


Heeft u vragen over Ivonne Marees Re-integratie? Neem dan gerust contact met mij op.