Over Ivonne Marees


In 2008 startte ik als zelfstandige met Ivonne Marees Re-integratie. Daarvoor werkte ik ruim 20 jaar als ergotherapeut en re-integratiecoach. In 2015 heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond.

De afgelopen jaren begeleidde ik veel mensen bij hun terugkeer op de werkvloer bij hun oude of nieuwe werkgever. Ook begeleidde ik veel mensen vanuit een uitkeringssituatie bij hun re-integratie op de arbeidsmarkt. Door deze ervaringen kan ik putten uit een uitgebreid netwerk van deskundigen.

Specialisatie
Ik ben gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische beperking. Hierbij richt ik me op het compenseren van die beperkingen en het benutten van de mogelijkheden en kwaliteiten van mensen met als doel deelname aan de arbeidsmarkt.

Mijn kwaliteiten:

  • Oprechte aandacht voor de vraag van de opdrachtgever en van de cliënt.
  • Uitgebreide kennis van stoornissen en beperkingen en daardoor snel in staat mogelijkheden en kansen voor cliënten te zien.
  • Jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen bij hun re-integratie.
  • Uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en relevante wet- en regelgeving zoals de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Laagdrempelig, toegankelijk, korte lijnen en heldere communicatie.

Visie
Iedereen wil graag een rol spelen in deze maatschappij. Dit kan door het vinden van werk dat bij iemand past. Ivonne Marees Re-integratie begeleidt mensen bij het vinden van dit passende werk.

Wilt u meer informatie over mij? Neem dan gerust contact op.